Opsætning af mail i outlook 2010

To set up Microsoft Office Outlook 2010:

1. Åben Microsoft Office Outlook.
  2. Gå til File > Info > Add Account.
  3. Vælg checkboxen Manually configure server settings or additional server types. Tryk Next.

ol2010 new email 2

4. Vælg Internet E-mail og klik Next.

ol2010 new email 3

5. Skriv følgende:
    • Dit navn.
    • Din email adresse.
    • Account type. Hvis du ønsker at beholde kopier af dine beskeder på serveren, vælg IMAP. Ellers bør du vælge POP3.
    • Incoming mail server. Skriv dit domænenavn eks, example.com.
    • Outgoing mail server (SMTP). Skriv dit domænenavn. Eks., example.com.
    • User Name. Skriv din fulde email-adresse. Eks: johndoe@example.com.
    • Password. Skriv det password som blev oprettet sammen med din mailadresse
    • Require logon using Secure Password Authentication (SPA). Denne skal ikke afkrydses

ol2010 new email 4

6. Klik More Settings, åben Outgoing Server tab og afkryds My outgoing server (SMTP) requires authentication.

7. Klik Next.
  8. Kllik Finish.
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere.
Drevet af Zendesk