Opsæt mail i gmail

Grundet nye spam beskyttelse tiltag, som f.eks Gmail, Hotmail, og andre gratis webmail tjenester. Kan vi ikke længere tilbyde videresendelse af mail, til sådanne tjenester.

I stedet for at videresende mails. Kan du hos disse tjenester, hente mails fra din konto, således bliver resultatet det samme som før. Dog med den tilføjelse, at du også kan sende som den mail du henter ind (eksempel: mail@ditdomæne.dk).

Nedestående eksempel er til opsætning hos Gmail, men andre udbydere, f.eks. Hotmail understøtter det også, men ger er fremgangsmåden dog lidt anderledes, men med de samme oplysninger som nedenstående.

Trin1:

Du finder indstilliger over til højre

Trin2:

Der vælger du konti.

Trin3:

Og klikker på "tilføj en POP3-e-mailkonto, som du ejer"

Trin4:

I pop-up vinduet, skriver du din mail adresse.

Trin5:

Du udfylder brugernavn, adgangskode, og pop-server. Men din modtager oplysninger.

Nu kan du modtage mails ind i din gmail konto. Men du kan også sende ud via denne mail. Så du kan vælge at sende som den nye adresse. Det gør du ved at følge de næste trin.

Trin1:

Vælg "ja" ved det næste billede som kommer frem

Trin2:

Klikke næste, så du kan sende som den mail

Trin3:

Udfyld SMTP-server, Brugernavn, Adgangskode. Med de relevante oplysninger. Normalt skal du ikke ændre porten 587, men hvis der kommer en fejl besked prøv da at sætte den til port 25

Trin4:

Der vil blive sendt mail med en bekræftelses kode, til den gamle postkasse. Den kan du logge ind på ved at skrive webmail.[dit domæne navn].dk. Og indtaster den kode du har modtaget. Denne kommer også på din gmail, efter et lille stykke tid.

Nu kan du både modtage en sende mails med dit domæne navn, i din gmail. Du kan sende som ved at vælge fra, hvor der kommer en liste du kan vælge mail-adsresse fra.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.
Drevet af Zendesk